Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Вход/авторизация Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Intertraffic 2024: інноваційні рішення для моніторингу стану мостів та WIM

  • 12.06.2024
  • 448

Як офіційний дистриб'ютор та партнер групи компаній Kistler в Україні, виокремимо ряд нових та вдосконалених рішень представлених виробником, які допоможуть мостобудівникам та дорожнім службам України забезпечити безпеку та довговічність мостів.

Інноваційний моніторинг стану мостів

Одним з найважливіших експонатів Kistler на Intertraffic 2024 стала система моніторингу стану споруд (SHM). Ця комплексна система цілодобово автоматично здійснює моніторинг мостів, безперервно вимірюючи та відстежуючи їх фактичну несучу здатність та реальне навантаження від руху транспорту за допомогою інтегрованої системи WIM.

система моніторингу стану споруд
Спеціалізована система моніторингу стану конструкцій (SHM) цілодобово вимірює найдрібніші вібрації та переміщення для оптимального захисту моста.

Система SHM від Kistler допомагає:

  • Виявляти навіть найменші зміщення та вібрації конструкції на ранніх стадіях, запобігаючи більш серйозним пошкодженням.
  • Приймати обґрунтовані рішення щодо ремонту та обслуговування мостів, ґрунтуючись на реальних даних про їх стан.
  • Подовжити термін експлуатації мостів та знизити витрати на їх ремонт та обслуговування.

Зважування транспортних засобів у русі для кращої безпеки мостів

Kistler також представила на виставці Intertraffic 2024 свою новітню платформу WIM KiTraffic Digital. Ця система використовує передові датчики Lineas Digital, які генерують величезний обсяг цінних даних про транспортні засоби, що проїжджають по мосту.

WIM KiTraffic Digital
Система SHM складається з хмарного програмного забезпечення, системи збору даних KiDAQ та широкого спектру датчиків для вимірювання структурних, екологічних та транспортних параметрів.

Система KiTraffic Digital допомагає:

  • Виявляти перевантажені транспортні засоби, які можуть завдати шкоди мостам.
  • Автоматично штрафувати або перенаправляти перевантажені транспортні засоби на альтернативні маршрути.
  • Збирати дані про трафік, які можна використовувати для планування та оптимізації дорожнього руху.

Система KiTraffic Digital
Цифрова платформа Weigh In Motion надає точні дані для підвищення безпеки на дорогах та мостах, а також забезпечує автоматичне зважування перевантажених транспортних засобів, відоме як пряме зважування.

СЕА – ваш надійний партнер Kistler в Україні

Компанія СЕА пишається тим, що є офіційним дистриб'ютором та партнером Kistler в Україні. Ми пропонуємо широкий спектр рішень Kistler для моніторингу стану мостів, зважування транспортних засобів у русі та інших задач, пов'язаних з безпекою та ефективністю дорожнього руху.

Ознайомитись більш детально з напрямком SEA WIM

Компанія СЕА займається проєктуванням, розробкою програмного забезпечення, монтажем, впровадженням і технічною підтримкою систем WIM. До складу партнерів СЕА входить Kistler Group — світовий лідер на ринку технологій вимірювання динамічного тиску, сили, крутного моменту та прискорення.

За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити електронною поштою: info@sea.com.ua

Top