Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Вход/авторизация Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Джерела резервного живлення СЕА з дистанційним моніторингом на світлофорних об’єктах в місті Кривий Ріг

  • 17.10.2024
  • 102

В м. Кривий Ріг розпочато впровадження джерел резервного живлення із системою дистанційного моніторингу виробництва Компанії СЕА на світлофорних об’єктах. Джерела резервного живлення (ДРЖ) відіграють важливу роль у забезпеченні безпеки на дорогах, особливо під час відключень електроенергії. Вони забезпечують безперебійне функціонування світлофорів, що допомагає уникнути аварійних ситуацій та забезпечити безперервний рух транспорту. 

Джерела резервного живленняДжерела резервного живлення

Джерела резервного живлення

Однофазні джерела резервного живлення збираються на базі інверторів з номінальною потужністю 3500 Вт та піковою потужністю до 6000 Вт, з автоматичним переключенням на роботу від акумуляторів і навпаки на основну мережу за 10 мсек, що забезпечує надійне електропостачання світлофорного об'єкта при відсутності основного джерела живлення більше 12-ти годин. Інвертори працюють з батареями напругою 24 В будь-якого типу акумулятора, включаючи літієві акумулятори, що дає замовнику гнучкість у виборі типу акумуляторів та надійність у забезпеченні безперебійного живлення обладнання з мінімальними вкладеннями. Зарядний струм до 80 А забезпечує швидку інтелектуальну зарядку акумуляторів з максимальним збереженням ресурсу акумуляторів. Автоматична система підтримання мікроклімату у шафі джерела резервного живлення забезпечує можливість роботи при температурах зовнішнього повітря у діапазоні від -40 до +60 °C.

Джерела резервного живлення обладнані системою дистанційного моніторингу.

В м. Кривий Ріг планується встановити 30 комплектів ДРЖ виробництва СЕА.

Впровадження джерел резервного живлення СЕА на світлофорних об'єктах міста Кривий Ріг забезпечить їх надійну роботу за будь-яких погодних умов та у випадках непередбачених відключень електроенергії. Це ще один крок до підвищення рівня безпеки на дорогах міста.

 

Для отримання додаткової консультації щодо продукції звертайтесь до відділу продажу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88, або надсилайте запит на електронну адресу:​ info@sea.com.ua

Top