Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Вход/авторизация Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

WBS-900AC PLANET — вулична бездротова точка доступу дальньої дії

  • 17.06.2024
  • 412

Стабільне та надійне рішення для бездротового зв'язку на великій відстані

Нещодавно оновлене бездротове рішення WBS-900AC 5 ГГц 802.11ac 900 Мбіт/с TDMA для використання на відкритому повітрі на великій відстані від PLANET забезпечує велику дальність і чудову пропускну здатність, що випереджає традиційні бездротові пристрої. Однією з видатних особливостей WBS-900AC є безшовна конструкція, що спрощує установку. Завдяки стандартному живленню через Ethernet (PoE) IEEE 802.3at CPE WBS-900AC можна легко встановити в місцях, де немає розеток, що ще більше підвищує його універсальність та простоту розгортання. Його можливості PoE призначені як для кінцевих, так і для середніх конфігурацій, забезпечуючи гнучкість у разі розгортання.

Незалежно від того, чи підключається WBS-900AC безпосередньо до комутатора PoE на кінцевій ділянці або через інжектор PoE на середній ділянці, CPE WBS-900AC забезпечує безшовну інтеграцію в існуючу мережну інфраструктуру. WBS-900AC чудово підходить для забезпечення бездротового зв'язку між містами на великій відстані для всіх програм. Використовуючи технології TDMA (множинний доступ з тимчасовим поділом) та ATPC (автоматичне керування потужністю передачі), він дозволяє кільком користувачам використовувати ту саму смугу частот без перешкод завдяки інтелектуальному плануванню, яке призначає різні часові інтервали для передачі. Це забезпечує ефективне використання спектра та надійну роботу навіть у перевантажених середовищах. Крім того, WBS-900AC може похвалитися корпусом для використання поза приміщеннями із класом захисту IP65, що робить його стійким до суворих погодних умов. Його міцна конструкція дозволяє витримувати суворі погодні умови, забезпечуючи безперебійну роботу у будь-якій ситуації. В цілому, WBS-900AC поєднує безшовну інтеграцію, можливість підключення на великій відстані і надійну стійкість до погодних умов, що робить його ідеальним вибором для різних бездротових додатків поза приміщеннями.

WBS-900AC PLANET
Джерело: planet.com

Переваги TDMA та ATPC

TDMA – це метод доступу до каналу для мереж із загальним середовищем. Він дозволяє декільком користувачам спільно використовувати той самий частотний канал, поділяючи сигнал на різні часові інтервали. Користувачі передають дані у швидкій послідовності, один за одним, кожен з яких використовує свій часовий інтервал. Це дозволяє декільком станціям спільно використовувати те саме середовище передачі, використовуючи лише частину її пропускної спроможності каналу. Завдяки технології TDMA WBS-900AC знижує перешкоди між користувачами, дозволяючи їм передавати дані у різний час. Він забезпечує більш якісну передачу даних у порівнянні з іншими методами, оскільки знижує перешкоди та дозволяє більш ефективно використовувати доступний частотний спектр. ATPC, що забезпечує автоматичне налаштування бездротового сигналу відповідно до навколишнього середовища, знижує взаємні перешкоди між CPE та підвищує стабільність передачі даних.

Переваги MU-MIMO в 802.11ac Wave 2

Завдяки технології MU-MIMO Wave 2, WBS-900AC, встановлений у громадських місцях, таких як точки доступу, аеропорти та великі зали, понижує розчарування, яке користувачі Wi-Fi часто відчувають під час завантаження веб-сторінок, вкладень файлів електронної пошти та медіаконтенту. Для операторів стільникового зв'язку WBS-900AC забезпечує кращий досвід користувача Wi-Fi, знижуючи ймовірність того, що користувачі відключать Wi-Fi і створять велике навантаження на стільникову мережу. Для підприємств ця технологія також може вирішити проблеми перевантаження Wi-Fi у відкритих робочих просторах та конференц-залах.

WBS-900AC PLANET
Джерело: planet.com

Гнучкі, міцні та надійні характеристики для використання поза приміщеннями

Щоб досягти максимальної надійності в суворих умовах, WBS-900AC не тільки поставляється з корпусом із класом захисту IP65, але й використовує рішення Qualcomm Chipset Solution, здатне витримувати широкий діапазон температур від -40 до 70 . Розроблений з використанням схеми живлення IEEE 802.3at PoE+ (Power over Ethernet) WBS-900AC можна легко встановити в місцях, де немає розеток живлення. Крім того, він також підходить для інтеграції із системою PLANET Renewable Powered PoE System для надання більш далеких бездротових послуг у віддалених районах.

WBS-900AC PLANET
Джерело: planet.com

Розроблено для різних вимог

WBS-900AC спеціально розроблений для бездротових рішень на великі відстані, які здатні встановлювати стабільне мостове з'єднання з антеною-тарілкою з високим коефіцієнтом посилення 25 дБі. Для забезпечення великого радіусу дії та максимальної продуктивності, WBS-900AC може реалізовувати 3 режими роботи та є доволі простим у використанні у різних галузях застосування: у житлових районах, на складах, у кампусах, портах тощо.

WBS-900AC PLANET
Джерело: planet.com


Datasheet WBS-900AC

За матеріалами Planet Technology

 

Купити продукцію PLANET та за додатковою інформацією звертайтеся до відділу промислових комп'ютерів Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua

Top