Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Вход/авторизация Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

PICO-AM62 та SRG-AM62 — 20-річна доступність та -40 ~ +85℃

  • 19.07.2024
  • 297

Нові PICO-AM62 та SRG-AM62 від AAEON пропонують економічно ефективні обчислення на базі RISC як у форм-факторі PICO-ITX, так і у формі системи edge gateway відповідно. І PICO-AM62, і SRG-AM62 оснащені процесорами Texas Instruments™ AM62x Sitara™, які в поєднанні з різноманітним вибором конфігурованих інтерфейсів роблять їх ідеальною основою для створення IoT-рішень, від автоматизованого контролю доступу до будівель до телематики транспортних засобів.
 

SRG-AM62

SRG-AM62
Стандартний RISC-шлюз з процесорами TI AM62x Sitara™

PICO-AM62

PICO-AM62
Pico-ITX плата з процесорами TI AM62x Sitara™

Масштабована, економічно ефективна архітектура процесорів

На основі процесорів Texas Instruments™ AM62x Sitara™, PICO-AM62 і SRG-AM62 пропонують унікальне поєднання масштабованої продуктивності Arm® Cortex®-A53, економічної ефективності та 20-річної підтримки виробництва та присутності на ринку. Використовуючи можливості платформи по обробці даних та інтегрований GPU, PICO-AM62 і SRG-AM62 сприяють рендерингу графіки, управлінню даними з датчиків і виконанню обчислювальних завдань, необхідних для створення надійних IoT-рішень, таких як цифрові кластерні пристрої.

PICO-AM62, SRG-AM62

Гнучкі, багатофункціональні інтерфейси

Широкий спектр периферійних пристроїв і комунікаційних протоколів підтримується завдяки різноманітним інтерфейсам PICO-AM62 та SRG-AM62. На рівні плати та системи платформа забезпечує подвійні LAN порти з TSN для проводової мережі, підтримку камер і датчиків. Бездротовий зв'язок, такий як Wi-Fi та 4G/LTE, також доступний через міні-карти повного та половинного розміру. Обидва продукти також мають багатофункціональний I/O конектор, що пропонує функції промислового контролю, такі як RS-232/422/485, CANBus, UART, GPIO та I2C.

PICO-AM62, SRG-AM62

Створено на довговічність

Незалежно від того, інтегруєте ви PICO-AM62 як окремий елемент автомобільного рішення або SRG-AM62 як монітор доступу до будівлі, новий асортимент продуктів на базі RISC від AAEON призначений для довготривалого використання. Широкий діапазон вхідної напруги 9V ~ 36V, компактні форм-фактори та діапазон робочих температур -40°C ~ 85°C означають, що як PICO-AM62, так і SRG-AM62 здатні витримувати навантаження сучасних промислових обчислень.

PICO-AM62, SRG-AM62
 

SRG-AM62
Datasheet
PICO-AM62
Datasheet

Джерело: aaeon.com

 

Компанія СЕА постачає на ринок України широке різномаїття товарів виробництва AAEON для застосування у різних додатках. Обрати необхідний товар, або ознайомитись з програмою поставок товарів AAEON можна за посиланням 
 

Компанія СЕА є авторизованим дистриб'ютором AAEON на території України. За додатковою інформацією звертайтеся до відділу обладнання для промислової автоматизації Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua

Top