Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Вход/авторизация Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Нова автоматизована система управління паркінгом в м. Бровари від СЕА

  • 16.10.2024
  • 84

На парковці супермаркета "Сільпо", розташованого за адресою вул. Київська в Броварах, було успішно реалізовано та встановлено нову автоматизовану систему управління платним паркінгом. Проєкт виконаний із застосуванням високоякісного обладнання, виробленого Компанією СЕА, що підтверджує її лідерство у сфері впровадження інноваційних рішень для паркувальної інфраструктури.

система управління платним паркінгомсистема управління платним паркінгомсистема управління платним паркінгом

Конфігурація парковки:

  • 1 в'їзд.
  • 2 виїзди з можливістю здійснення оплати безпосередньо при виїзді. При цьому клієнти отримують фіскальний чек, що підтверджує сплату за послугу паркування.
  • 1 автомат оплати, який дозволяє здійснювати платежі за послугу паркування. Апарат підтримує функцію видачі решти як купюрами, так і монетами, що забезпечує максимальний комфорт для користувачів.

Паркувальна інфраструктура є невід'ємною частиною будь-якого міста. Сучасні автоматизовані системи управління, такі як ті, що впроваджує Компанія СЕА, сприяють оптимізації паркувальних процесів, полегшуючи користування послугами як для водіїв, так і для адміністрації. Такі рішення зменшують черги, підвищують безпеку та значно спрощують оплату за рахунок автоматизації.

Технології, що застосовуються на паркінгах, зокрема системи управління, вироблені Компанією СЕА, забезпечують комфорт та економію часу для населення. Це важливий крок для поліпшення міської інфраструктури та створення зручних умов для водіїв у сучасних містах, таких як Бровари.


Більше реалізованих проєктів Компанії СЕА за посиланням

Мобільний додаток SEA Parking допомагає розв'язати проблему пошуку та оплати парковки. Завантажити додаток можна на ресурсах Play Market і AppStore.


 

Компанія СЕА є провідним вітчизняним розробником і виробником паркоматівв'їзних і виїзних стійокінформаційних табло вільних місцьавтоматичних та напівавтоматичних паркувальних комплексів для аеропортів, залізничних і автовокзалів, готелів і ТРЦ. З питань придбання та монтажу паркувального обладнання, організації платної автоматизованої парковки, звертайтеся в офіс​ Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88, +38 (067) 332-16-45 або надсилайте запити на e-mail: info@sea.com.ua

Top