Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Вход/авторизация Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Автоматизована система паркінгу для Луцької обласної лікарні від СЕА

  • 22.10.2024
  • 24

У Луцькій обласній лікарні завершено реалізацію реверсивної автоматизованої системи управління платним паркінгом, розробленої Компанією СЕА. Це новітнє рішення дозволяє забезпечити зручність та ефективність паркувального процесу без участі оператора, що є важливим для покращення обслуговування пацієнтів та відвідувачів лікарні.

Автоматизована система паркінгу для Луцької обласної лікарні

Основні елементи системи:

  • 1 в'їзд на територію паркінгу.
  • 1 виїзд.
  • Паркомат СЕА АП 100 РМ2, який забезпечує швидку та зручну оплату за паркування.
  • 2 світлофори для паркувальних систем КПП-200, які допомагають координувати рух парковкою.

Автоматизована система паркінгу для Луцької обласної лікарніАвтоматизована система паркінгу для Луцької обласної лікарніАвтоматизована система паркінгу для Луцької обласної лікарні

Сучасні паркінги відіграють ключову роль у забезпеченні комфортного та ефективного паркування в міських умовах. Автоматизовані системи, такі як реверсивна система від Компанії СЕА, дозволяють значно зменшити час на паркування та підвищити зручність для користувачів. Це особливо важливо для медичних установ, де ефективне використання простору і швидкий доступ до лікарні є критично важливими.

Обладнання Компанії СЕА, яке було впроваджено в Луцькій обласній лікарні, не лише відповідає сучасним вимогам до функціональності та надійності, але й забезпечує високу ефективність в управлінні паркувальними процесами.


Більше реалізованих проєктів Компанії СЕА за посиланням

Мобільний додаток SEA Parking допомагає розв'язати проблему пошуку та оплати парковки. Завантажити додаток можна на ресурсах Play Market і AppStore.


 

Компанія СЕА є провідним вітчизняним розробником і виробником паркоматівв'їзних і виїзних стійокінформаційних табло вільних місцьавтоматичних та напівавтоматичних паркувальних комплексів для аеропортів, залізничних і автовокзалів, готелів і ТРЦ. З питань придбання та монтажу паркувального обладнання, організації платної автоматизованої парковки, звертайтеся в офіс​ Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88, +38 (067) 332-16-45 або надсилайте запити на e-mail: info@sea.com.ua

Top