Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Вход/авторизация Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Липневі новинки від Molex: Роз'єми, кабельні збірки, перемички

  • 29.08.2024
  • 158

Molex, провідна світова компанія, що спеціалізується на виробництві електричних з'єднувачів і електронних компонентів, анонсувала ряд новинок, до яких увійшли роз'єми "плата-дріт", роз'єми та кабельні збірки NearStack, прямокутні з'єднувачі Sentrality, FFC-перемички Premo-Flex та кабельні збірки MX64.

Роз'єми Multi-Trak I/O

Роз'єми Multi-Trak I/OРоз'єми Multi-Trak I/O пропонують тонкий формфактор з кроком 0,60 мм, що дозволяє значно заощадити простір. Ці роз'єми забезпечують надійну передачу сигналу та живлення, забезпечуючи гнучкість у проєктуванні та відповідаючи вимогам до швидкості передачі даних PCIe Gen 6.

Рішення Multi-Trak I/O Connector підтримує малий формфактор (SFF) стандарту TA-1033 і відповідає стандартам визначення контактів Open Compute Project (OCP) та Data Center Modular Hardware System (DC-MHS). Роз'єми Multi-Trak I/O здатні обробляти високошвидкісні сигнали, відповідаючи стандартам PCIe Gen 5 і орієнтуючись на швидкості передачі даних до PCIe Gen 6.

Multi-Trak I/O Connector підтримує як високошвидкісну передачу даних, так і живлення, що робить їх широко придатними для використання у дата-центрах, комунікаційних та обчислювальних середовищах.

Серія: 223886

Роз'єми та кабельні збірки NearStack 100 Ом

NearStackРоз'єми та кабельні збірки NearStack 100 Ом забезпечують збільшення швидкості передачі даних у телекомунікаційних та дата-центрових додатках з обмеженим простором, налаштованих на 100 Ом імпеданс. Вони забезпечують щільне, низькопрофільне рішення з підтримкою jumper-type й I/O BiPass-з'єднань до 56 Гбіт/с PAM-4.

Роз'єми NearStack 100 Ом пропонують високощільне рішення з низькими втратами для застосувань типу near-ASIC. Це рішення оптимізує продуктивність передачі сигналу для високошвидкісних додатків завдяки зварюванню twinax-кабелю безпосередньо до конектора, що усуває потребу в paddle card. Використання гнучких проводів twinax 34 AWG дозволяє розширити можливості проєктування.

Серії: 203316, 206138, 207244, 207249

Прямокутні з'єднувачі Sentrality — додані 6 мм та 8 мм

Прямокутні з'єднувачі SentralityДодавання високоенергетичних прямокутних штирів діаметром 6,00 мм та прямокутних гнізд діаметром 6,00 мм і 8,00 мм до родини з'єднувачів Sentrality допомагає усунути проблеми з накопиченням допусків, що можуть викликати неправильне вирівнювання, механічне напруження та труднощі при з'єднанні. Ці проблеми можуть перешкоджати правильному з'єднанню, пошкоджувати роз'єми та зрештою призводити до відмови електричних з'єднань. З'єднувачі Sentrality пропонують надійне рішення для подолання цих викликів, забезпечуючи відмінну продуктивність.

Гніздові з'єднувачі Sentrality з самовирівнювальними гніздами спроєктовані для вільного руху між низькофрикційними хвильовими пружинами, що дозволяють їм самостійно вирівнюватися радіально (свобода 360°) на +/- 1,00 мм під час з'єднання. Проблеми з накопиченням допусків, які є значущими для клієнтів, зменшуються завдяки радіальному руху продукту.

Серії: 220413, 220409, 205100

FFC-перемички Premo-Flex з LVDS 90 Ом

FFC-перемичкиFFC-перемички Premo-Flex з LVDS 90 Ом підтримують високошвидкісні USB-з'єднання завдяки використанню диференціальних пар для покращення цілісності сигналу на швидкостях від 2 до 10 Гбіт/с.

Ці перемички використовують диференціальні пари для покращення цілісності сигналу та зменшення електромагнітних завад. Великий вибір стандартних варіантів довжини перемичок і кількості ланцюгів забезпечує гнучкість у проєктуванні, скорочує терміни постачання та знижує ризики у ланцюгу постачання.

Серія: 15922

Готові до використання (OTS) кабельні збірки MX64

MX64Нові кабельні збірки MX64 спеціально розроблені для відповідності вимогам USCAR і ідеально підходять для жорстких умов автомобільних додатків. Компактний дизайн оснащений ущільнювачами IP67, що відповідають проводам AWG 18-22 та проводам ISO.

OTS кабельні збірки Discrete Wire були розроблені з найбільшим розміром проводу, який можуть вміщувати роз'єми, щоб задовольнити будь-які прототипи на ринку. Окремі кабелі скорочують час, необхідний на інженерні розробки (механічні та електричні), а також на закупівлі для кваліфікації кабелю. Крім того, вони обжимаються на автоматизованому пресі, що усуває ризик поганого обжиму під час прототипування. Ці кабелі підходять як для прототипування, так і для масового виробництва.

Серія: 226201, 226461

За матеріалами Molex

Для того, щоб отримати кваліфіковану консультацію про товари Molex чи про комплексні рішення від бренду в Україні зверніться до офіційного дистриб'ютора в Україні — Компанію СЕА телефоном: +38 (044) 330-00-88 або e-mail: info@sea.com.ua
Top